Yoga Relax

    Yoga Relax Workshop!

Het loslaten van stress en spanningen is de basis van een gecentreerd en evenwichtig leven. Vaak weet je wel waarom je nek of schouders vast zitten maar lukt het niet deze spanning helemaal kwijt te raken. Gebruik je lichaam en je eigen kracht en maak het stress vrij! De combinatie van yoga, gerichte ademhaling en meditatie laat je op drie vlakken ontspannen. Allereerst komt de geest tot rust, daarna ontspant het lichaam en hieruit voort vloeit een diepe en bewuste ademhaling die zuivert en ontspant. Afhankelijk van het weer is een deel van de workshop buiten. Hierover wordt je voorafgaand geinformeerd. 

In deze workshop gaan we samen aan de slag met een serie Yoga oefeningen (asana’s) die gericht zijn op het loslaten van stress en spanningen . Tijdens de oefeningen besteden we veel aandacht aan de juiste houding en uitvoering van de asana’s. De bewustwording van het eigen lichaam met zijn kwaliteiten staat centraal.

We gaan bekijken hoe we onze ademhaling (pranayama) kunnen inzetten om te ontspannen en we leren onze energie te sturen naar de plekken waar we die nodig hebben..

We gaan rust vinden middels meditatie, muziek, wandelen in de natuur en we leren hoe we ontspannen kunnen liggen en zitten. Het lichaam volledig loslaten staat hier centraal.

 Wat leer je? Serie Yoga houdingen, ontspanningshoudingen die je thuis kunt uitvoeren. Ademhalingstechnieken en meditatietechnieken die je op elk moment van de dag kunt uitvoeren.

Wat krijg je mee? De Yoga houdingen en ademhalingstechnieken op papier om ze thuis te kunnen herhalen. Tips en persoonlijk advies.

Data: 9-12-2012

Tijd 10.00-12.30 uur

Deelnemers: Maximaal 8

Kosten: € 45,- per persoon inclusief materiaal/prints. Je inschrijving is officieel na het overmaken van het cursusbedrag. Ov.v. je naam en workshop Yoga Relax.