Wish Yoga

Wish Yoga

Wish Yoga of vruchtbaarheidsyoga is een vorm van yoga die balans en rust brengt. Wish Yoga is een vorm yoga die helemaal gericht is op het stimuleren van de vruchtbaarheid zowel geestelijk, lichamelijk als energetisch. Wish Yoga is ontstaan door verschillende stromingen yoga en oosterse geneeswijze (meridianenleer) samen te voegen en door ervaring met energetisch werk. De Wens om zwanger te worden is een heel bijzonder proces waarin rust, ontspanning en het aanvoelen van je lichaam en emoties belangrijk is om te kunnen ontvangen. Wish Yoga ondersteunt bij een natuurlijke weg naar zwangerschap of bij medische trajecten zoals IUI, IVF, ICSI. Wish Yoga leert je je eigen lichaam te ontspannen en laat je ervaren wat rust en hormonale balans voor jou kunnen betekenen.
Gedurende de lessen krijg je informatie over yogahoudingen en reeksen die ondersteunen bij het soepel maken en in balans brengen van je voortplantingsorganen en hormoonstelsel, je krijgt informatie over het energetische aspect van zwangerschap, het ontvangen van een ziel, de betekenis van zielsverwanten, tips over voeding en leefwijze gericht op zwanger worden. Deze les is bedoeld om je zo goed mogelijk op je eigen manier voor te kunnen bereiden op de zwangerschap en het ontvangen van een zieltje.

Wish Yoga is ondersteunend en kan heel goed samengaan met andere alternatieve therapieen of een medisch traject! Bij je eerste les krijg je een informatiemapje met oefeningen die je thuis kunt uitvoeren. Heb je vragen? Mail me via het contactformulier!

Wil je als koppel een sessie die gericht is op vruchtbaarheid neem gerust contact met me op!

Elke donderdagavond van 18.45-19.45 uur 

De Wish yoga heeft een eigen website met oefeningen en tips. Klik op het logo om naar de website te gaan!