Opleiding EB

 

Opleiding energetisch behandelaar

We gaan de informatie die we hebben waargenomen in de training energetische verwerkingssystemen omzetten in handelingen. Hoe kun je jezelf en de ander ondersteunnen bij het bewustwordingsproces? In deze opleiding ligt de nadruk op de behandeling van de energetische systemen en hoe je deze optimaal kunt ondersteunen. De opleiding bestaat uit een aantal blokken die allen een op zichzelf staand  genezingsmechanisme vormen. De basis van de training vormt het vinden van onze eigen kernkracht! Ieder van ons stamt af van een bepaalde basis energie. Die kan in kleur, intensiteit, kracht, werking, functie en trilling verschillen. Belangrijk is om eerst je eigen basiskracht te leren kennen en om vanuit daar verder te gaan met het behandelen van jezelf en de ander. Zodra je voeling hebt met die basiskracht krijg je ook meer voeling met je genezingskwaliteiten. Deze zijn voor iedereen anders! We gaan dus niet allemaal hetzelfde leren en waarnemen! We volgen ons eigen proces. De basis thema’s die we van te voren vastgesteld hebben zijn alleen maar een leidraad. Ik ben er om je te helpen je eigen kwaliteiten daar uit te halen. Samen gaan we jou genezersschap onderzoeken en versterken. Dit is een proces en afronding van de training betekent niet dat je proces ook afgerond is. Het genezersschap is een levenstaak waarin je elke dag, elke minuut groeit en ontwikkelt. Dat is ook het mooie aan energie. Deze is nooit stabiel hij verandert contstant!

We gaan in deze opleiding werken vanuit de basisthema’s:
Onze kernkracht, een reis naar binnen….
De aura, een spel van energie….
Wat breng je over in een consult en hoe doe je dat?
Contact maken met de aarde, edelstenen, engelen en meesters.
Sjamanistische rituelen voor zuivering en toegang tot vorige levens.
Yoga voor gronding, ademhaling en genezing door beweging.
Eigen genezingsmethode ontwikkelen en uitvoeren.

Voor wie?
Voor iedereen die graag zichzelf en een ander energetisch wil leren behandelen. En daarmee zichzelf wil leren kennen op een geheel nieuwe wijze. Zeker geschikt voor therapeuten die zich meer willen richten op energetische behandelingen in hun praktijk. Voor de opleiding dien je eerst de training energetische verwerkingssystemen afgerond te hebben of een vergelijkbare ervaring of training. 

Wat kun je als je de opleiding hebt afgerond?
Dan kun je jezelf en de ander behandelen met verschillende energetische genezingsmethodes. Je hebt in beeld waar je basiskracht ligt en kunt vanuit deze basis zelfstandig verder bouwen aan een methode die bij jou past. Je kunt nu individuele consulten geven.

Hoe ziet de opleiding eruit?
De training bestaat uit 7 bijeenkomsten en 3 oefenconsulten met proefpersoon. Het is een korte opleiding omdat ik geloof in de theorie in de praktijk brengen. Daarom besteden we ook veel aandacht aan het behandelen van proefpersoenen. Door te doen leer je ermee te werken. Heb je vragen over de inhoud? Mail me gerust!

Bijeenkomst 1-4: Theorie Onze kernkracht, een reis naar binnen….
Bijeenkomst 5-6: Proefpersoon meenemen
Bijeenkomst 7:    Afsluiting, uitreiking diploma en ruimte voor vragen.

We gaan gedurende de opleiding ook op elkaar oefenen. Pas in de individuele oefenconsulten neem je een proefpersoon mee. Deze plannen we terzijner tijd in. 

Data: Maandagavond 9-12, 16-12, 20-1, 3-2, 17-2, 3-3, 17-3

Tijd: 19.30-21.30 uur

Kosten: € 260,-(incl. btw) Inclusief cursusreader, basisset (stenen, wierook, salie enz.) persoonlijk advies, 3 extra oefenconsulten en diploma.

(betalen ook mogelijk in 2 delen van €130,-)

Maximaal 8 personen. Vol is vol! Dus geef je tijdig op.