Natuurlijk ontmoeten

Natuurlijk Ontmoeten

‘Natuurlijk Ontmoeten’ is een samen komen van ouders met kinderen tot vier jaar die interesse hebben in ‘natuurlijke en vrije opvoeding’. Een plek waar er anders gekeken kan worden naar opvoeden, verzorgen, spelen, eten en leven. We gaan hierbij uit van het natuurlijk aanwezige zelfgenezend vermogen van elk kind en ouder. 

Wij organiseren een keer in de maand een bijeenkomst met wisselende thema’s zoals, ‘leven met de seizoenen’, ‘buiten zijn en ontdekken’, ‘energetische baby-en kindverzorging’, ‘bio voeding’, ‘babymassage’, ‘borstvoeding en hechting’ en veel meer! Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten! 

Je neemt je kindje gewoon mee. Er is korte informatie over het thema en daarna ruimte voor gesprek met andere ouders. Voel je vrij om te voeden, verzorgen enz. 

Voor de bijeenkomsten vragen we een bijdrage van €10 per gezin. Daarvoor krijg je info op papier, gezelligheid, kopje thee en iets lekkers 

Geef je van te voren op. Er is plaats voor beperkt aantal deelnemers.

26 april Thema 2: energetische baby en kind verzorging. Informatie over het energie veld van je baby en hoe zich dit ontwikkelt naarmate je kindje ouder wordt. En simpele handvaten hoe je de energie van je baby, kindje kunt beschermen. Door middel van kleding, olie, stenen en meer. 

31 mei Thema 3: Yoga voor baby’s en kinderen. Met uitleg over yoga en hoe dit bij kan dragen aan een gezonde ontwikkeling van je baby en kindje. Met veel voorbeelden, oefeningen en zelf doen 😉