Meditatie training

Meditatie Training

Alle in en outs over meditatie! Hoe kun je nu het beste mediteren? Wat is meditatie? Wat past bij mij? Hoe kun je een meditatie ‘ontwerpen’? Tijdens deze training gaan we de diepte in. We gaan onze eigen meditatie voelen en schrijven. Welke lagen van de aura komen we tegen tijdens een meditatie en hoe kunnen we daar op in spelen? Wat gebeurt er in ons bewustzijn als we mediteren?

Deze training is speciaal voor mensen die zich willen specialiseren in meditatie en zelf aan de slag willen met diepere meditatie technieken. Danwel voor zichzelf of om door te geven aan hun cursisten. Een investering in de verruiming van je beroepsveld! Denk aan therapeuten, sportinstructeurs, pedagogisch werkers, psychologen enz. De vraag naar meditatie (denk aan het populaire mindfullness) neemt meer en meer toe! Leer meditatietechnieken toe te passen op elk moment en in elke situatie.

Wat krijg je mee naar huis?  Een reader met uitleg over je bewustzijn, meditatie, verschillende visies en aantal verschillende meditatietechnieken die je voor jezelf of voor je cursisten kunt toepassen. Je kunt er dus meteen mee aan de slag nadat je je de stof eigen hebt gemaakt.

Wanneer?                2 dagdelen op 18 augustus 2013

Hoe laat?                dagdeel 1 9.30-12-00 en dagdeel 2 van 13.30-16.00 uur

Wat kost het?          €85,- inclusief de reader “meditatie technieken”  een lekkere lunch, fruithapje en thee!