Workshops

Workshops

 

 


Mama/Papa en Kind yoga Even tijd voor jullie samen! Laat je kindje op een speelse en leuke manier kennis maken met yoga. Het thema van deze dag is kabouters en elfjes! We gaan verschillende yogahoudingen uitproberen aan de hand van verhaaltjes, tekeningen en kindermeditaties. En we ervaren stil zijn… en naar de stenen luisteren… Voor jong en oud een waar avontuur! Voor mama’s of papa’s en hun kindje tot ongeveer vier jaar.

Wanneer?   1 maart 2015   Hoe laat?   9.30- 10.45 uur   Wat kost het?  €18,- per koppel (maximaal 6 koppels!)

Lente licht Workshop Weer naar buiten treden, contact maken met je innerlijke stem. En je uiterlijke verschijning! Voel je goed, laad jezelf weer helemaal op! Bij mooi weer gaan we naar buiten. We werken op deze dag met de natuur, onze energie en ons eigen lichaam. Laat je verrassen…

Wanneer?   29 maart 2015   Hoe laat?   9.30- 11.30 uur   Wat kost het?  €35,- 

Workshop Transformatie naar kristalenergie Deze workshop speelt in op de energie die rond april-mei de aarde nadert. De transformatie naar kristalenerie gaat verder. Wij ontwikkelen steeds meer en kunnen op een steeds dieper en transparanter niveau contact maken met de innerlijke wereld van de aarde en de wezens om ons heen. Deze dag staat in het teken van het transformatieproces in jezelf… 

Wanneer?   17 mei 2015   Hoe laat?   9.30- 13.00 uur   Wat kost het?  €45,- 

Workshop Transformatie blauwe licht kring Deze workshop zet de energie neer die eerder in de kristalworkshop is geopend. Het brengt je bij je ware zelf. Het versterkt de innerlijke krachten en geeft ruimte jezelf te ontplooien. Doen is het woord dat deze workshop het beste omschrijft. Steeds op een dieper niveau! 

Wanneer?   5 juli 2015   Hoe laat?   9.30- 13.00 uur   Wat kost het?  €45,- 

Hormoon Yoga Speciaal voor vrouwen! Hormoon Yoga kan je helpen bij het sturen van je hormoonhuishouding. Je leert te voelen hoe je je hormonen op een zachte manier kunt sturen en beinvloeden. Hormonen hebben vaak een hele heftige invloed op je lichaam en je gemoedstoestand. Niet iets om altijd blij van te worden! Yoga kan helpen bij het onderzoeken van je hormoonhuishouding en eventuele blokkades op te sporen. Deze ochtend is geschikt voor vrouwen van elke leeftijd! Denk daarbij aan menstuatieklachten, zwangerschap, ontzwangeren, overgang, uitblijvende menstruatie, hormoonbehandelingen enz. Deze ochtend geeft inzicht in je situatie waarna je zelf thuis aan de slag kunt gaan met oefeningen en meditatie gericht op je hormoon huishouding.

Wanneer?   nnb  Hoe laat?   nnb Wat kost het?  €35,- inclusief oefeningen voor thuis en kopje thee