Behandelingen

Individuele begeleiding

Soms heb je even wat extra’s nodig! Wat ondersteuning, nieuwe energie, rust en een luisterend oor. Bodhini Yogi biedt meerdere vormen van begeleiding aan. Zowel voor volwassenen als baby’s, kinderen en tieners.

Energetisch consult

Het ongrijpbare helder maken, bevestiging krijgen, je leven op papier. In een energetisch consult maak ik gebruik van reading van de aura en maak ik contact met de ziel van de persoon die voor me zit. Zo mag ik het levensproces dat de persoon in kwestie in het hier en nu ervaart weergeven.

Middels een healing werk ik via woord en bewustwording of energetisch via het auraveld aan de blokkades die er zijn ontstaan. Dit gebeurt op een liefdevolle wijze en helemaal in afstemming met het ontwikkelingsproces van de persoon die het consult ondergaat. Daarnaast komen er geregeld vorige levens, overledenen, gidsen en andere meesters te voorschijn die helpen met het proces van heelwording en groei. Iedereen is anders en de een ervaart een energetisch consult puur lichamelijk, de ander juist heel geestelijk. Ik stem mij af op de persoon die voor me zit en zo is er altijd de juiste informatie op het juiste moment. Voorafgaand aan het consult schrijf ik de belangrijkste punten op die we in het gesprek verder uitwerken. 

Consulten hebben gemiddeld drie weken nodig om helemaal in de mens door te dringen. Advies is om een vervolgconsult altijd met tussenpose van 1-1,5 maand te ondergaan. Kosten zijn inclusief eventuele prints, recepten, steenleggingen. Via het contactformulier kun je informatie aanvragen of een afspraak maken voor een consult.

Kosten € 75,- (incl.btw duur 1,5-2 uur)

 

Klankschaal therapie

Oorspronkelijk komen klankschalen uit Azië, uit het Himalaya gebergte. De schalen worden al meer dan 1000 jaar gebruikt door monniken voor onder andere offer rituelen. Deze schalen werden dan met rijst, bloemen, fruit en traditionele kruidenwierook gevuld en bij de tempels aangestoken. De klankschalen werden daarnaast vermoedelijk ook gebruikt bij genezingen en behandelingen van de mens.

Het lichaam is als een klankbord. De klanken van de schalen passen zich aan aan je lichaam en geest. Het effect van een bepaalde schaal kan dus op verschillende mensen anders zijn. Het is zelfs zo dat de schaal anders vibreert op verschillende momenten bij dezelfde persoon. De schaal past zich aan aan de energie die in het nu door die persoon wordt neergezet. Toch is het doel van het gebruik van de klankschaal ten alle tijden harmonie en rust creëren. Ook al moeten er eerst blokkades opgeheven worden voordat er rust ontstaat. 

Wanneer je de klankschaal aanslaat of -draait met een vilten stok geeft de schaal een geluid met de bijbehorende trilling. Soms is de trilling zo krachtig dat je deze met het blote oog kunt waarnemen. De trilling van een klankschaal verplaatst zich snel door het lichaam en het auraveld. Doordat ons lichaam voor meer dan 70 % uit water bestaat is het gevolg een innerlijke massage. Een gezond lichaam heeft een eigen trilling en beweging omdat het goed is afgestemd en zuiver trilt in een eigen frequentie. Wanneer het systeem in onbalans is door een ziekte, aandoening of een blokkade is deze frequentie verstoord. Je voelt je niet lekker in je vel zitten, je bent gestresst en krijgt lichamelijke klachten. Door de trilling van de klankschaal trilt het lichaam en de geest langzaam aan steeds meer mee met de harmonische frequentie van de klankschaal.

De energie van de klankschaal is fijn stoffelijk en werkt in ons energetisch systeem tot het hoogste niveau. Het duurt soms dagen voordat de trillingen zijn uitgewerkt en het lichaam zolang weer kan voelen hoe het is om in balans te zijn. Een klankschaal healing helpt om rust te vinden en zo beschouwend naar je eigen levensproces te kunnen kijken. Oordeel is hier niet nodig. Alleen maar het zijn in het ‘nu’ en het toelaten van klank en trilling in je lijf en je geest!

In een therapeutische setting zal de klankschaal ingezet worden om bepaalde blokkades in het lichaam en ook in de aura op te heffen. De behandelaar zal door intuitieve waarnemingen precies weten waar welke schaal voor gebruikt zal worden. De schalen kunnen om de person heen gezet worden dan spelen ze in op de aura, het energieveld van de mens. Op bepaalde lichaamsdelen gebruikt worden zoals de rug, de buik, het borstgebied om heel doelgericht blokkades op te heffen. De behandelaar kan ook werken vanuit de chakra’s en deze afzonderlijk van elkaar in balans brengen.

Het uitgangspunt is de persoon die behandelt wordt. Iedere klankschaal healing zal daarom totaal anders zijn en afgestemd op de individuele problemen. Een klankschaal healing wekrt uitermate rustgevend en ontspannend. Via het contactformulier kun je informatie aanvragen of een afspraak maken voor een consult.

Kosten € 55,- (incl.btw duur 1 uur)

 

Kinder consult

Ik ga uit van de hulpvraag van het kind. Dat kan zijn overgevoeligheid, dingen ‘zien’ en ‘voelen’, problemen op school, in de thuissituatie, niet lekker in je vel zitten, jezelf niet begrijpen, leren omgaan met energie en je zelf leren afsluiten en beschermen voor prikkels Enz. Ook kinderen met gedragsstoornissen of stoornissen in het autistisch spectrum kunnen baat hebben bij een kinderconsult. Ze voelen zich vaak onbegrepen en misplaatst. net doel van een kinderbegeleiding is om het gezin, de omgeving het kind te laten begrijpen. En om zichzelf te begrijpen afhankelijk van de hulpvraag. Samen kijken we wie het kind is, we ontmoeten elkaar op zielsniveau en proberen zo nader tot elkaar te komen. Soms speelt er veel meer dan dat we met het blote oog kunnen zien…. Dit kan op elke leeftijd denk aan huilbaby’s, tieners, maar ook bijvoorbeeld adoptie en pleegkinderen. Deze consulten kunnen in de praktijk plaatsvinden of in de thuissituatie. 

Mijn verbondenheid met het werken met kinderen en jongeren komt voort vanuit mijn liefde en passie voor kinderen van deze tijd! Ik ben zelf een Nieuwetijdskind. Dat betekent voor mij dat ik alles ‘helder’ waarneem en overgevoelig ben voor prikkels van buitenaf.

Tijdens mijn eerste levensjaren waarin ik in een veilige en beschermde omgeving zat had ik weinig ‘last’ van mijn overgevoeligheid. Maar in de basisschool leeftijd kreeg ik problemen. Ik nam teveel gevoelens van andere kinderen over en ik was vaak ziek, moe en futloos. Ik zag veel aura’s, schimmen en had vaak nare dromen. Toen wist ik niet wat ik ermee moest doen en hoe ik mezelf sterker kon maken. Nu heb ik veel bijgeleerd en zet ik me in voor de kinderen van nu om ze (preventief) spiritueel wijzer te maken en ze op een liefdevolle wijze te leren hoe ze in hun eigen kracht bij zichzelf kunnen blijven!

Werken met kinderen is voor mij heel dankbaar en ook heel herkenbaar werk. Het raakt me in mijn hart. Ik communiceer met een kind door hartcommunicatie. Het ‘zijn’ staat centraal. Door de ouder in dit proces mee te nemen ontstaan er vaak bijzondere genezingen en inzichten die door de (eigen)wijsheid van het kind in gang gezet zijn!

De ondersteuning van de ouders bestaat uit het begeleiden van de opvoeding door samen te kijken naar de opvoedmethodes en de rol die de ouders spelen in de belevingswereld van het kind. Een bewustwordingsproces dat ook voor ouders een echte ‘eye opener’ kan zijn! Via het contactformulier kun je informatie aanvragen of een afspraak maken voor een consult.

Kosten € 75,- (incl.btw duur 1,5-2 uur, excl. Reiskosten)