Babymassage

Babymassage

Heerlijk even tijd voor jullie samen. Baby’s hebben echt even de tijd nodig om na de geboorte te ‘landen’. Ze moeten wennen aan de nieuwe indrukken en voelen zich het meest veilig dicht bij mama of papa. Een bekende hartslag, geur, beweging. Babymassage kan rust en ontspanning helpen vergroten en je baby laten ‘landen’. Massage van je baby maakt je baby rustig het ondersteunt onder andere zijn of haar gevoel voor het eigen lichaampje, de spijsvertering, de hechting tussen ouder en kind, het immuunsysteem, de gewenning met aanraking. Je leert je kindje nog beter kennen door je baby te volgen en op zijn of haar behoeften af te stemmen. Het is een heerlijk ontspanningsmoment zonder het ‘moeten’ van voeden, verzorgen, slapen. En het is bovendien erg leuk! De meeste baby’s kunnen enorm genieten van een weldadige aanraking. 

Wij bieden twee vormen van babymassage aan. Groepslessen met maximaal 8 baby’s. Hierin krijg je de massagetechnieken aangeleerd die je thuis kunt toepassen. Deze lessen zijn toegankelijk voor baby’s vanaf 6-8 weken.

En individuele begeleiding. Deze is op afspraak. Hierbij kom ik bij jullie thuis in jullie vertrouwde omgeving en gaan we samen aan de slag met de babymassage. In een individuele begeleiding is er ook ruimte om in te spelen op dingen waar jullie tegenaan lopen. Denk aan kwaaltjes, huilen, slaapritme enz. Ook bij premature kindjes kan aanraking helend werken. Stuur me een bericht met jullie persoonlijke wensen en situatie voor meer informatie. 

Baby verwen ochtend 

Even heerlijk je baby masseren zonder afleiding, energetische oefeningen, yoga en meditatie voor mama.

De data: woensdagochtend 17-2, 24-2, 2-3 of zondagochtend 21-2, 28-2, 6-3

 Kosten €10,- per les.

Je dient zelf te zorgen voor babyolie van weleda calendula of jacob hooy zoete amandelolie. 

Individuele babymassage: 2 afspraken in de thuissituatie. Kosten € 80,-

Wat heb je nodig? Handdoeken en een omslagdoek (eventueel verwarmd), fijne natuurlijke massageolie van Weleda calendula baby of amandelolie van Jacob Hooy. Ik werk uitsluitend met natuurlijke producten! Een verwarmde kamer met een temperatuur van ongeveer 22 graden. Verzorgingsspullen en voeding voor je baby.